Ergonomie

Prettig werken doet u als u zich goed voelt. De juiste ergonomische houding zorgt daarvoor.

Comfortabel werken zorgt voor optimaal presteren. Dat geldt voor ieder mens: voor u en dus ook voor uw medewerkers. De werkplek draait om de juiste ergonomie. Dat vak beheersen de adviseurs van Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor tot in detail.

U bent er niet met een goed afgestelde bureaustoel en een bureau dat op de juiste hoogte staat. De houding van het lichaam bepaalt hoe moe u wordt. Enkele voorbeelden: de stand van de romp en hoofd, de positie van het toetsenbord, het gebruik van de muis en voldoende afwisseling van uw houding zijn zeker zo belangrijk. Met het juiste ergonomisch advies voorkomt u vervelende klachten. Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor informeert en adviseert u graag over alle aspecten van ergonomie.

Topconditie

Medewerkers presteren optimaal in een goede werkhouding. Naast de voordelen van minder ziekteverzuim profiteert u van betere werkresultaten. Dankzij de juiste hulpmiddelen, een verantwoorde bureaustoel, de correcte werkhoogte en , een goede zithouding en voldoende beweging blijven u en uw collega’s in een uitstekende conditie. Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor adviseert u graag over de best passende oplossing. Ook als projectinrichter zit u bij ons op de juiste plek. Wij maken hierbij gebruik van de actuele arbo richtlijnen en normen, maar kijken tevens naar wat past bij de medewerker.

Met onze expertise en de realisatie van een goede werkhouding op de werkplek presteert uw beter.

Creeër een gezonde werkplek

In 7 stappen naar een goede werkhouding!

Maak een afspraak Of bel direct: 0318 540 840

Bewezen is dat een gezonde werkplek bijdraagt aan productiever en gemotiveerder personeel.