Duurzaam inkopen bij Hardeveld Werkplek- & Projectinrichting

Steeds meer bedrijven willen duurzaam ondernemen. Hardeveld Werkplek- & Projectinrichting biedt groene oplossingen voor uw kantoor. Daarvoor hebben wij een speciale catalogus: ‘Het Groene Boek’. In deze catalogus vindt u diverse duurzame productlijnen. Wij denken graag actief mee over uw duurzaam inkoopbeleid. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en/of neem alvast een kijkje in de online gids:
Ga naar de webshop

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.