Presentatiemiddelen bij Jac. van Hardeveld kwaliteit voor Kantoor

Duidelijk communiceren begint met de juiste presentatiemiddelen. Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en levert de modernste middelen. Zo bieden wij gewone presentatiesystemen, maar ook interactieve presentatiesystemen. Met een interactief systeem kunt u direct op het scherm aantekeningen maken om deze vervolgens op te slaan, te printen of te versturen. Wij laten u graag alle mogelijkheden van interactief presenteren zien in onze showroom. Om u de beste kwaliteit presentatiemiddelen te garanderen, werken wij onder andere samen met Legamaster en 3M.

Klik op één van onderstaande links voor meer informatie. Wij helpen u in de webshop graag verder. Wilt u liever een advies op maat? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.