Interactieve borden

De toekomst van projecteren ligt bij de interactieve projectieoplossingen. U blijft een gewone beamer en een gewone computer gebruiken, maar met een speciaal projectiescherm en speciale software maakt u van uw presentatie een interactief hoogstandje. Bijvoorbeeld door op het scherm aantekeningen te maken, die u makkelijk kunt delen met meerdere personen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan naar onze showroom om een testopstelling te bekijken of voor een uitgebreide demonstratie. Wilt u een advies op maat? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.