Beamers en projectieschermen

Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor levert totaaloplossingen voor uw presentatieruimte. Met kwalitatieve beamers en goed afgestelde projectieschermen wordt uw presentatie professioneel weergegeven. Wij leveren zowel vaste, mobiele, elektrische als verborgen projectieschermen. Ook beschikken wij over een breed assortiment beamers. Wilt u een advies op maat? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct bestellen. Bekijk dan ons gehele assortiment in de webshop.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.