Over Jac. van Hardeveld

Jac. van Hardeveld is sinds 1898 een begrip in Veenendaal en de wijde omgeving. Met Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor aan de Arkeneel 15 bieden wij een compleet aanbod kantoorartikelen. Voor bij u thuis en op kantoor. Kenmerkend voor Jac. van Hardeveld is en blijft het persoonlijke contact en advies.

Visie

Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor werkt graag vanuit uw wensen. Daarom gaan wij met u in gesprek en krijgt u van ons de perfecte oplossing voor uw werk- en/of kantooromgeving. Wij denken graag mee over bijvoorbeeld:
- Kantoor- en projectinrichting
- Kopieer en printoplossingen
- Kantoorartikelen

U vindt onze showroom aan de Arkeneel 15 in Veenendaal. Onze geografische focus ligt dan ook vooral op de provincies Gelderland en Utrecht.

In onze aanpak staat u centraal. Door u te voorzien van een uitgebreid advies en een gedetailleerde aanpak, nemen wij u graag alle zorg uit handen. Dankzij samenwerkingen met verschillende leveranciers bieden wij u een compleet pakket van diensten en producten.

Missie

Persoonlijk contact is bij ons enorm belangrijk. Daarom heeft u bij ons één vast aanspreekpunt die alles weet van uw project. Zo blijft uw project overzichtelijk. U bespreekt met onze adviseur uw wensen. Vanuit onze ruime kennis en ervaring denken wij graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat uw project compleet zorgeloos verloopt.

Geschiedenis

Jac. van Hardeveld is al vier generaties lang een familiebedrijf. In 1898 begon Jacob van Hardeveld in de Hoofdstraat in Veenendaal een Kunst- en Boekhandel. In 1900 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Hoofdstraat 60 in Veenendaal.

De zoon van Jacob, Cees van Hardeveld, nam in 1935 de winkel over. Na de Tweede Wereldoorlog groeide de zaak flink. Het pand aan de Hoofdstraat is daarom diverse keren uitgebreid. De huidige winkel heeft een vloeroppervlak van ongeveer 600 vierkante meter. In de jaren vijftig begon Cees van Hardeveld met de verkoop van kantoorartikelen. Zijn zoon, Bert van Hardeveld, kwam in 1984 aan het roer van de boek- en kantoorvakhandel. Op dit moment werkt ook zijn zoon en opvolger Bas van Hardeveld in de zaak.

In 1998 vierde Jac. van Hardeveld het honderdjarig bestaan van de onderneming. Hierbij kreeg de boek- en kantoorvakhandel het predicaat hofleverancier.