Zitoplossingen

Het lichaam van de mens is gebouwd om te bewegen

Oorspronkelijk was zitten alleen bedoeld om kort te rusten na lichamelijke inspanning. Tegenwoordig zitten we gemiddeld 10 tot 14 uur per dag. Bij een kantoorbaan zitten we tot wel 80% van onze tijd en uit onderzoek blijkt dat 80 tot wel 90% van de Nederlanders ook nog eens in een verkeerde houding zit.

Efficiënter werken

Door een verkeerde houding ontstaan vervelende klachten zoals nek-, arm-, schouder- en rugproblemen, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden en moeite met opstaan. Met een goede werkplek worden veel van deze problemen voorkomen. Daarmee zijn zowel werknemer als werkgever geholpen.

Professioneel advies

Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor biedt de juiste bureaustoel op individueel niveau, maar ook voor meerdere werkplekken tegelijk. Bent u op zoek naar een alternatieve zitoplossing? Dan adviseren we u graag over zitoplossing die past bij uw behoefte.

Meer zit- en werkplekoplossingen

- Individueel maatwerk
- Een Uniforme uitstraling
- Alternatieve zitoplossingen

Goede zitoplossing

Waarom is een goede zitoplossing van belang?

Wij zitten gemiddeld 10 tot 14 uur per dag, waarvan 80% op het
werk. Terwijl ons lichaam is gemaakt om te bewegen, daarom is een verantwoorde zitoplossing geen overbodige luxe.

Maak een afspraak Of bel direct: 0318 540 840

Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Hierdoor ontstaan pijnlijke klachten in rug en nek.