Alternatieve Zitoplossingen

Naast verschillende bureaustoelen bieden wij ook andere zitoplossingen. Zoals zadelkrukken, stahulpen en oplossingen voor zit/sta werkplekken waarbij u staand werk eenvoudig kunt afwisselen met zitten. In onze showroom kunt u de verschillende oplossingen bekijken en ervaren.

Uitgelicht: de BackApp

De BackApp is een stoel die continu in onbalans is. Een afstelbare rode bal onderaan de stoel zorgt ervoor dat u terwijl u zit steeds in beweging blijft. Zo ontwikkelt u sterke rugspieren en een goede houding. Als u uw voeten op de ring plaatst en tegelijkertijd uw rompspieren gebruikt, balanceert u vrij in alle richtingen. Door de vorm van de zitting staan uw heupen in een open en ontspannen positie enstaat wervelkolom automatisch in de natuurlijke vorm. Met de BackApp belast u uw rug in zittende houding het minst en blijven uw wervels en tussenwervelschijven in optimale conditie. Zo heeft u de minste kans op blessures.

Inzetbaarheid:

- Zit/sta werkplekken
- Dynamisch vergaderen
- Flexwerken
- Klachten waarbij spieropbouw van de rompondersteunde spieren gewenst is. Denk dan bijvoorbeeld aan bekkeninstabiliteit na een lage rughernia

Kom naar onze showroom om de BackApp zelf te proberen of neem contact met ons op voor een proefplaatsing.

Alternatieve zitoplossingen

Uitgelicht: de BackApp

Als u uw voeten op de ring plaatst en tegelijkertijd uw rompspieren gebruikt, balanceert u vrij in alle richtingen.
Bekijk hier hoe de Back App werkt

Maak een afspraak Of bel direct: 0318 540 840

Wij zitten gemiddeld 10 tot 14 uur per dag, waarvan 80% op het werk. Terwijl ons lichaam is gemaakt om te bewegen.