Uniforme uitstraling

U wilt voor uw bedrijf of afdeling ergonomische bureaustoelen aanschaffen, omdat u het belangrijk vindt dat uw medewerkers gezond zitten.Voor een uniforme uitstraling is het een wens van veel bedrijven om dezelfde bureaustoelen te plaatsen. Wij gaan op zoek naar een ergonomische bureaustoel die bij circa 95% van het personeel aan de wensen voldoet. Gemiddeld zal circa 5% meer gebaat zijn bij individueel maatwerk door specifieke klachten of lichaamsbouw.

Uitgebreide test

In onze showroom vindt u diverse ergonomische bureaustoelen die u samen met een aantal testpersonen zelf kunt proberen. Met deze testgroep maken de experts van Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor uiteindelijk een selectie van een aantal bureaustoelen.

Proefplaatsing

De gekozen bureaustoel(en) plaatsen we, indien gewenst, op proef bij uw bedrijf. Hier kunnen u en uw medewerkers de bureaustoelen nog eens uitgebreid testen en kijken of de stoelen aan alle wensen voldoen. Uiteraard zorgen wij voor een uitgebreide zitinstructie, zodat u de functies van de stoel precies kent. Na afronding van de testfase bestellen wij de juiste bureaustoelen voor uw bedrijf. Bij aflevering stellen we de stoelen voor iedere medewerker persoonlijk af.

Direct een afspraak maken voor een advies door onze experts? Neem contact met ons op.

Een uniforme uitstraling

We vinden het belangrijk dat uw medewerkers gezond zitten

Voor een uniforme uitstraling is het een wens van veel bedrijven om dezelfde bureaustoelen te plaatsen.

Maak een afspraak Of bel direct: 0318 540 840

Circa 95% van het personeel past op de zelfde ergonomische bureaustoel, circa 5% is gebaat bij individueel maatwerk