Kantoorartikelen bij Hardeveld

Hardeveld Werkplek- & Projectinrichting heeft altijd een grote voorraad kantoorartikelen. U kunt in onze showroom veel van uw kantoorbenodigdheden vinden. Producten die weinig worden verkocht, zijn bij ons uiteraard op bestelling leverbaar. Als een product dat u zoekt onvindbaar is, denken wij graag met u mee over een passend alternatief.

Kortom voor kwaliteitskantoorartikelen bent u bij Hardeveld in Veenendaal aan het goede adres.

Facilitaire producten

Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor helpt u graag verder met uw complete kantoorinrichting. Van Cup-a-Soup carrousel tot cataringmeubel en van kopjes tot afwasmiddel. Bij ons vindt u ook alle facilitaire middelen. Dit is voor u wel zo overzichtelijk en u kunt zich blijven richten op uw werk. Benieuwd naar ons complete assortiment? Neem een kijkje in onze showroom aan de Arkeneel 15 in Veenendaal of bestel direct in onze webshop

Bestel online

Wilt u gemakkelijk en snel nieuwe kantoorartikelen in huis hebben? Maak dan gebruik van onze webshop . Hier kunt u terecht op het moment dat het u het beste uitkomt.

Office Offers

Bekijk hier onze aanbiedingen t/m 20 oktober 2017


Facilitaire Catalogus

Bekijk hier ons facilitaire assortiment zoals koffie, thee en cup a soup.

Agenda Folder

Bekijk hier onze nieuwe agenda mogelijkheden voor 2018

Schoonmaak en Sanitair catalogus

Bekijk hier ons schoonmaak en sanitair assortiment zoals keukenrol, toiletpapier, handdoekdispensers en vaatwastabletten.

Ga naar de webshop

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.