Directiemeubilair

Mooi directiemeubilair is stijlvol en voldoet aan al uw eisen. Wij leveren daarom drie verschillende stijlen directiemeubilair: design, ambachtelijk en eigentijds. Bij ambachtelijk meubilair wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals robuust hout. Bij een eigentijdse inrichting kunt u denken aan een tussenweg tussen design en ambachtelijk. Wij geven u graag een uitgebreid advies welke stijl directiemeubilair het beste bij u past. Als u ons contactformulier invult, maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

Partners

Om de beste kwaliteit voor uw kantoor te garanderen, werken wij nauw samen met verschillende partners in binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden van succesvolle samenwerkingen zijn de samenwerkingen met Mibra, GDB design , Interstuhl en Betà Kantoorstoelen Fabriek.Benieuwd naar de collectie Interstuhl stoelen bij Jac. van Hardeveld?