Verlichten

Met een goede verlichting van uw bureau, kantoor of ontvangstruimte zorgt u direct voor de juiste sfeer. In ons assortiment bieden wij een ruime keuze aan verschillende typen verlichting voor alle ruimtes. Nieuw in ons assortiment zijn energiezuinige LED-lampen. Deze lampen produceren dezelfde hoeveelheid licht, maar zijn beter voor het milieu. Als u ons contactformulier invult, maken wij zo snel mogelijk een afspraak om alle mogelijkheden voor uw verlichting te bespreken.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

Partners

Om de beste kwaliteit voor uw kantoor te garanderen, werken wij nauw samen met verschillende partners in binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden van succesvolle samenwerkingen zijn de samenwerkingen met Mibra, GDB design , Interstuhl en Betà Kantoorstoelen Fabriek.Benieuwd naar de collectie Interstuhl stoelen bij Jac. van Hardeveld?