Kopiëren en printen

Jac. van Hardeveld Kwaliteit voor Kantoor is preferred partner van Toshiba. Daarom leveren wij alle multifonctionele apparaten van Toshiba. Deze apparaten kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. Uiteraard leveren wij u een apparaat dat past bij uw gebruikspatroon. Als u veel documenten scant voor bijvoorbeeld de digitalisering van uw archief, informeren wij u graag over de uitgebreide scanmogelijkheden. Bij al onze Toshiba apparatuur krijgt u service en onderhoud in het hele land.
Voor eenvoudigere oplossingen leveren wij ook apparatuur van onder andere Brother, HP en Canon.

Direct bestellen? Bekijk ons hele assortiment in onze showroom of in de webshop.

Heeft u intresse in Toshiba producten kijk dan op de Toshiba pagina.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.