Papiervernietigers

Het is belangrijk dat documentvernietiging grondig gebeurt. Dit begrijpen wij en daarom leveren wij u de beste apparatuur om uw documenten effectief te vernietigen. Wij leveren apparaten voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. Met onze speciale ‘high security’ vernietigers worden uw dossiers gegarandeerd grondig vernietigd. Om u de beste papiervernietigingoplossing te bieden, werken wij met de producten van onder andere Rexel, Ideal en HSM.

Direct bestellen? Bekijk ons hele assortiment in onze showroom of in de webshop.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.