27-9-2017

Even voorstellen

Sinds maandag 18 september is Monique Becks bij ons gestart als commercieel binnendienst medewerker. Wij wensen haar veel succes en zijn blij dat zij ons team komt versterken!

Graag stel ik me via deze weg voor: Mijn naam is Monique Becks, geboren in Den Haag op 30 oktober 1979. Sinds 15 jaar ben ik woonachtig in Ede. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling bij een uitzendbureau voor Internationale arbeidskrachten. Als allround medewerker hield ik me bezig met o.a. ondersteuning van de verkoop, was ik verantwoordelijk voor de marketing en was ik assistente van de General- en salesmanager. Tevens was ik back-up van diverse afdelingen bij vakanties of ziekte.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding: Ik ben voorzitter van de Stichting Topvolleybal Vallei-regio. We faciliteren het Eredivisie volleybalteam Vallei Volleybal Prins uit Ede. Daarnaast onderneem ik graag dingen met familie en vrienden.

Binnen mijn functie bij Jac. van Hardeveld ga ik mij onder andere bezig houden met het uitwerken van offertes, klantcontact, up to date houden van de website en webshop, organisatie van events en het maken van rapportages.
Ik hoop op een mooie en langdurige loopbaan bij Jac. van Hardeveld. Graag tot ziens in onze showroom of tot horens aan de telefoon!