Werkplek- & projectinrichting door Hardeveld

Een nieuwe kantoorinrichting is allereerst een grote investering. Hardeveld begrijpt dit en begeleidt u daarom in alle aspecten. Van vloerbedekking tot kluis. Of het nu gaat om grote, kleine of turn-key kantoren, bij ons is alles mogelijk. Bij uw project is maar één direct aanspreekpunt betrokken. Zo kunt u er altijd op rekenen dat uw contactpersoon helemaal op de hoogte is van uw project. Voor de inkoop van meubilair en apparatuur werken we samen met meerdere partners. Hierdoor realiseren wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor u.Richtlijnen voor een verantwoorde werkplek en werkhouding

- Een goede lendesteun is onontbeerlijk.
- Stel de armsteunen in op ellebooghoogte.
- Stel de stoelhoogte zo in dat elleboog, armsteun en toetsenbord op één hoogte staan.
- Stel, indien mogelijk, de tafelhoogte zo in dat de voeten gemakkelijk op de grond steunen.
- Gebruik een voetensteun indien de tafel niet laag genoeg kan worden ingesteld.
- Plaats de documenthouder tussen beeldscherm en toetsenbord.
- Stel het beeldscherm zo op dat de onderkant van het beeldscherm net boven de documenthouder uitkomt.

Advies

Sinds 1898 staan wij voor u klaar met een gedegen advies. Graag denken wij uitgebreid met u mee. Niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van uw bedrijf. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van uw bedrijf.

Uw kantoor laten inrichten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte voor de inrichting van uw kantoor? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

Partners

Om de beste kwaliteit voor uw kantoor te garanderen, werken wij nauw samen met verschillende partners in binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden van succesvolle samenwerkingen zijn de samenwerkingen met Mibra, GDB design , Interstuhl en Betà Kantoorstoelen Fabriek.Benieuwd naar de collectie Interstuhl stoelen bij Jac. van Hardeveld?